yrityksille

Liity kauppiaaksi Nettikakkuun!

Nettikakku on keskitetty kauppapaikka, jonka avulla asiakkaat löytävät leipomo- ja pitopalveluyrityksesi helposti sijantisi perusteella. Liittyminen kannattaa, mikäli haluat mahdollisimman vaivattoman verkkokaupan yrityksellesi. Sinun ei tarvitse tehdä investointeja oman verkkokauppasi suunnitteluun, perustamiseen ja markkinointiin liittyen, vaan voit keskittyä yrityksesi tärkeimpään tehtävään herkkujen äärellä. Nettikakku on mahdollisuus lisätä yrityksesi myyntiä ja vahvistaa brändiä.

 

1. Aloittaminen helppoa ja riskitöntä

Käyttäjätilin perustaminen on helppoa, nopeaa ja täysin riskitöntä. Nettikakussa saat myyntialustan valmiina: rekisteröidy, lisää tuotteet kauppaasi ja aloita myynti. Tilin perustaminen on maksutonta ja voit lopettaa sen käytön koska tahansa ilman irtisanomisaikaa.

2. Alhaiset kulut

Maksu menee vain tehdyistä kaupoista ilman kuukausimaksua. Mikäli et käytä verkkokauppaa, ei kuluja myöskään synny. Huolehdimme ilman erillistä maksua verkkosivuston suunnittelusta, ylläpidosta, markkinoinnista ja maksutapapalvelun kuukausikustannuksista.

Kaupankäynti perustuu 8 % komissiomaksuun, joka sisältää alv 24 %. Paytrail perii tehdyistä maksuista välityspalkkion, joka on halvimmillaan verkkomaksuissa 0,55€/maksutapahtuma.

3. Muita etuja Nettikakkuun liittymisessä:

  • autamme sinua verkkokaupan perustamisessa, sinun ei tarvitse yksin tuskailla järjestelmän kanssa
  • pääset aloittamaan kaupankäynnin heti, vaikka toisen jo olemassa olevan myyntikanavan rinnalla
  • uudet asiakkaat löytävät sinut helposti sijainti-haun perusteella. Voit myydä asiakkaille, jotka eivät olisi muuten löytäneet sinua
  • saat itsellesi selkeän hallintapaneelin, jonka avulla tilauksesi pysyvät järjestyksessä
  • voit hyödyntää Nettikakkua sosiaalisen median julkaisuissa, saat ilmaista näkyvyyttä
  • hyödyt hakukoneoptimoinnista, joka auttaa yrityksesi löytymistä Google-hauissa
  • autamme tarvittaessa löytämään kumppaneidemme joukosta toimitusketjun asiakkaalle saakka

Kaikki tämä ilman kuukausimaksuja. Jos et ole tyytyväinen, voit lopettaa palvelun käytön helposti ilmoittamalla meille sähköpostitse.

Vinkki! Testaa tuotteidesi myyntiä vaivattomasti

Haluatko tietää, mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan tietystä tuotteesta? Haluatko esitellä uuden tuotteen tai tuotesarjan? Oletko uusi yrittäjä alalla? Miksi et käytäisi Nettikakkua oman verkkokauppasi sijaan.

Katso ammattivalokuvaajan vinkit tuotteidesi valokuvaamiseen.