Voileipäkakku

59,00 104,00 

Voileipäkakku kuuluu suomalaisten juhlaviin kahvipöytiin. Tämän herkullisen voileipäkakun sisään voi vaihtoehdon monesta eri täytteestä.

Voileipäkakuissa ja voilepärullissa käytetään täytteissä ja koristelussa Arctic Warriorsin tuotteita.

Pororullan täytteessä on Luomu Puolu puolukkajauhetta kunnon tujaus. Luomu Kerkkä kuusenkerkkäjauhetta ja Luomu Musti mustikkajauhetta löytyy vaihtelevasti kaikista voileipäkakkujen ja rullien koristeluista. Tuoksun kyllä tunnistaa!

Kuvaus

Pääraaka-aineena

kana, kala, kinkku, poro, meetvurst tai kreikkalainen. Voileipäkakut sisältävät maitotuotteita, myös kreikkalainen.
Pääraaka-aineen lisäksi käytetään satokalenterin mukaisesti vaihtuvia tuoreita kasviksia, mausteita ja yrttejä. Aitoja makuja, aidoista raaka-aineista. Tuotteet ovat laktoosittomia.

Raskaana olevien huomioitava: voileipäkakuissa käytetään vain pastöroitua tuorejuustoa.

Valmis toimitettavaksi 1-3 arkipäivää


 

Toimitusehdot

Koristeiden valmistamiseen ja niiden kuivumiseen menee usein viikkokin, joten tilaukset olisi hyvä vahvistaa noin viikkoa ennen toimitusta. Kiireaikoina olisi hyvä vahvistaa tilaukset noin 2-3 viikkoa aikaisemmin!

Nouto:
Tuotteet ovat noudettavissa Ylikylästä, Kanervarinne 1-3 F 21:stä. Tuotteet hyväksytetään aina luovutuksessa, jonka jälkeen vastuu siirtyy noutajalle. Kuvaan ja punnitsen aina kaikki tuotteet ennen niiden luovittamista.

Kuljetuksessa tulee muistaa muutama tärkeä asia

sijoita tuotteet autossa mieluiten takakonttiin tasaiselle, siten etteivät kovin pääse liikkumaan.
ei sylissä, ihmisen keho lämmittää ja syli ei ole tasainen.
ei penkillä! penkit eivät ole tasaiset!

Kakkujen pakkaukset, säilytys ja säilyvyys:
Tuotteet pakataan elintarvikekäyttöön tarkoitettuihin laatikoihin, tuotteet valmistetaan paksuille kertakäyttöisille alustoille, joita voidaan käyttää myös tarjoilualustoina. Et siis tarvitse erillisiä tarjoilulautasia.

Tuotteet tulee säilyttää kylmässä, ilman kantta!! Suljetussa laatikossa lämpötilojen muutoksen tiivistyvät kosteutena kakkujen/ koristeiden pinnalle, kosteus sulattaa sokerimassan!

Suositeltu käyttöaika on 2-4 vrk kakun noudosta. Huomioithan myös sen, että jos käytät omia koristeitasi jotka ovat kosketuksessa kakkuun, Hässäkkä ei ole enää vastuussa kakun hygieenisyydestä.


 

Palautusehdot

Muutokset ja tilauksen peruuttaminen:
Tilaukseen voi tehdä muutoksia vielä noin 5 vrk ennen tilauksen noutoa. Muistathan kuitenkin, että koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten kakun koon pienentäminen ei välttämättä aina onnistu yhteenvedon hyväksymisen jälkeen.

Tilaukset, joita ei ole peruutettu tai noudettu, veloitetaan asiakkaalta kokonaisuudessaan.