0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Täytekakku

55,00 75,00 

Täytekakku on juhlapöydän kruunu! 

Kakku muuntuu moneksi niin pohjan, täytteiden kuin muodonkin puolesta.  Varioimalla täytteitä ja pohjaa, saat joka kerran uudenlaisen täytekakun. Valitse vetovalikoista sinulle mieluisin pohja-, täyte- ja koristeluvaihtoehto. 

Jos tarvitset gluteenitonta vaihtoehtoa niin suosittelen lisäksi erikseen tilattavaa gluteenitonta täytekakkua tämän kakun lisäksi.

Poista

Kuvaus

Täytekakku on juhlapöydän kruunu. Vaikeinta täytekakun tilaamisessa on valita oma suosikki, sillä vaihtoehtoja löytyy loputtomasti ja jokaiseen makuun – koristeluista puhumattakaan, joissa vain mielikuvitus on rajana. Täytekakun pohjana käytetään kuohkeaa sokerikakkua, jonka voimme muuntaa vaaleasta tummaksi lisäämällä kaakaojauhetta (suklaapohja). Kakun täytteeksi sopivat erilaiset marjat, hedelmät, hillot, mousset, tuorejuusto, rahkat ja kermavaahto.  Komeuden kruunaavat kauniit koristeet kuten karkit, syötävät kukat, marjat tai valmiit kakkukoristeet.

Ulkoasutoiveesta ja tilaisuuden luonteesta voit kirjoittaa vapaaseen kenttään enemmän lisätietoja.

Huom. kuvat suuntaa antavia.

Täytteet ja raaka-aineet:

  • Pohja ja täyte: Kananmuna, sokeri, leivinjauho, vehnäjauho, perunajauho, hillo, mascarpone-tuorejuusto, laktoositon kerma 
  • Marjainen: mustikka, vadelma, mansikka tai sekoitus toiveen mukaan 
  • Sitruunainen: Puristettu tuore sitruuna ja sitruunan raaste 
  • Suklainen: valinnainen suklaa, esim Geisha- tai kolmen suklaankakku.  

Kakku on laktoositon. 

Toimituksen maat: Suomi


Valmis toimitettavaksi 1-2 viikkoa


 

Toimitusehdot

Tuotteiden valmistukseen on hyvä varata aikaa noin yksi (1) viikko, olethan siis ajoissa liikkeellä.

Vahvistusviestin saatuasi olemme käsitelleet tilauksesi ja se on hyväksytty. Tilatut tuotteet ovat noudettavissa valittuna ajankohtana Vanhan Sampon myymälästä osoitteesta RIskantie 24, 47400 Kausala. Nouto mieluiten arkisin 8-16 ja lauantaisin 9-12 välisenä aikana.


 

Palautusehdot

Tuotteet on tarkistettava noudettaessa.

Saatat myös pitää...