Täytekakku

55,00 75,00 

Täytekakku on juhlapöydän kruunu! 

Kakku muuntuu moneksi niin pohjan, täytteiden kuin muodonkin puolesta.  Varioimalla täytteitä ja pohjaa, saat joka kerran uudenlaisen täytekakun. Valitse vetovalikoista sinulle mieluisin pohja-, täyte- ja koristeluvaihtoehto. 

Jos tarvitset gluteenitonta vaihtoehtoa niin suosittelen lisäksi erikseen tilattavaa gluteenitonta täytekakkua tämän kakun lisäksi.

Kuvaus

Täytekakku on juhlapöydän kruunu. Vaikeinta täytekakun tilaamisessa on valita oma suosikki, sillä vaihtoehtoja löytyy loputtomasti ja jokaiseen makuun – koristeluista puhumattakaan, joissa vain mielikuvitus on rajana. Täytekakun pohjana käytetään kuohkeaa sokerikakkua, jonka voimme muuntaa vaaleasta tummaksi lisäämällä kaakaojauhetta (suklaapohja). Kakun täytteeksi sopivat erilaiset marjat, hedelmät, hillot, mousset, tuorejuusto, rahkat ja kermavaahto.  Komeuden kruunaavat kauniit koristeet kuten karkit, syötävät kukat, marjat tai valmiit kakkukoristeet.

Ulkoasutoiveesta ja tilaisuuden luonteesta voit kirjoittaa vapaaseen kenttään enemmän lisätietoja.

Huom. kuvat suuntaa antavia.

Täytteet ja raaka-aineet:

  • Pohja ja täyte: Kananmuna, sokeri, leivinjauho, vehnäjauho, perunajauho, hillo, mascarpone-tuorejuusto, laktoositon kerma 
  • Marjainen: mustikka, vadelma, mansikka tai sekoitus toiveen mukaan 
  • Sitruunainen: Puristettu tuore sitruuna ja sitruunan raaste 
  • Suklainen: valinnainen suklaa, esim Geisha- tai kolmen suklaankakku.  

Kakku on laktoositon. 

Saatat myös pitää...