0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Mini kuppikakut (saatavana myös gluteenittomana)

2,00 2,50 

Pienikokoiset porkkanakuppikakut sopivat hyvin juhlapöydän makeiksi herkuiksi esimerkiksi kakun kaveriksi. Kirjoita lisätietokenttään jos sinulla on toiveita koristelun suhteen.

Poista

Kuvaus

Sisältää:

Pohja: vehnäjauho, rypsiöljy, fariinisokeri, kananmuna, porkkana, sooda, leivinjauhe, kaneli, inkivääri, suola

Gluteeniton pohja: gluteeniton jauhoseos, rypsiöljy, fariinisokeri, kananmuna, porkkana, sooda, leivinjauhe, kaneli, inkivääri, suola

Kuorrute: laktoositon tuorejuusto, tomusokeri, laktoositon voi, sitruunamehu

HUOM! Valmistamme samoissa tiloissa myös muita allergeeneja sisältäviä tuotteita. Kaikki tuotteemme siis saattavat sisältää hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä muistakin raaka-aineista.

Toimituksen maat: Suomi


Valmis toimitettavaksi 1-2 viikkoa


 

Toimitusehdot

Huomioithan että tuotteiden valmistamiseen on hyvä varata aikaa vähintään yksi (1) viikko. Leivonnaiset noudetaan leipomosta osoitteesta Riskuntie 28, 61120 Louko. Asiakas vastaa tuotteen kuljetuksesta ja säilytyksesta noudon jälkeen.


 

Palautusehdot

Sokerileipurin KakkuKeidas Oy ei ota vastuuta tuotteisiin mahdollisesti tulevista muutoksista kuljetuksen tai säilytyksen yhteydessä.

Sokerileipurin KakkuKeidas oy:llä on oikeus perua tilaus pakottavassa tilanteessa, esimerkiksi leipurin sairastuminen. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalle palautetaan rahat, mutta muuta korvausta ei makseta.