0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Kermakakut (saatavana myös gluteenittomana)

40,00 125,00 

Kaunis ja herkullinen täytekakku on juhlapöydän kruunu.

Täältä saat tilattua täytekakun muutamalla eri täytevaihtoehdolla. Täytteiden raaka-aineet löydät alempaa.

Kirjoita lisätietokenttään jos sinulla on jotain toiveita koristeluiden tai täytteiden suhteen.

Poista

Kuvaus

Sisältää:

Pohja: kananmuna, vehnäjauho, sokeri, leivinjauhe

Gluteeniton pohja: kananmuna, gluteeniton jauhoseos, sokeri, leivinjauhe

Kostutus: omenamehu (mainitse tilatessa jos olet allerginen omenalle, voimme käyttää kostutuksessa myös sokerivettä pyydettäessä)

Mansikka- ja suklaamousse: Mansikkamousse: laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto, laktoositon mascarpone, mansikka, mansikkamarmeladi, liivate. Suklaamousse: laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto, laktoositon mascarpone, tumma suklaa, liivate.

Vadelma- ja valkosuklaamousse (ei laktoositon): Vadelmamousse: laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto, laktoositon mascarpone, vadelma, vadelmamarmeladi, liivate. Valkosuklaamousse: laktoositon kerma, laktoositon tuorejuusto, laktoositon mascarpone, valkosuklaa, liivate

Koristeita.

Kirjoita lisätietokenttään jos sinulla on toiveita koristeluiden suhteen.

HUOM! Valmistamme samoissa tiloissa myös muita allergeeneja sisältäviä tuotteita. Kaikki tuotteemme siis saattavat sisältää hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä muistakin raaka-aineista.

Toimituksen maat: Suomi


Valmis toimitettavaksi 1-2 viikkoa


 

Toimitusehdot

Huomioithan että tuotteiden valmistamiseen on hyvä varata aikaa vähintään yksi (1) viikko. Leivonnaiset noudetaan leipomosta osoitteesta Riskuntie 28, 61120 Louko. Asiakas vastaa tuotteen kuljetuksesta ja säilytyksesta noudon jälkeen.


 

Palautusehdot

Sokerileipurin KakkuKeidas Oy ei ota vastuuta tuotteisiin mahdollisesti tulevista muutoksista kuljetuksen tai säilytyksen yhteydessä.

Sokerileipurin KakkuKeidas oy:llä on oikeus perua tilaus pakottavassa tilanteessa, esimerkiksi leipurin sairastuminen. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalle palautetaan rahat, mutta muuta korvausta ei makseta.