Kuvaus
Juustokakun pohja syntyy Digestive-kekseistä, täyte tuorejuustosta ja kermasta. Kauniit täytteet takaavat, että sekä maku että ulkonäkö ovat kohdallaan.
Sitruunainen juustokakku on raikkaiden juustokakunystävien suosikki. Aromikas ja pirteän värinen kakku ilahduttaa kahvipöydissä.
Marjainen juustokakku sopii satokauden aikaan jolloin kakun voi koristella juuri kerätyillä marjoilla.
Herkuttelijan unelma on taas oman toiveen mukainen suklaatäytteinen juustokakku.
Täytteet ja raaka-aineet:
- Digestiivi-keksi, Voi, kerma, mascarpone-tuorejuusto
- Marjainen: mustikka, vadelma, mansikka tai sekoitus toiveen mukaan
- Sitruunainen: Puristettu tuore sitruuna ja sitruunan raaste
- Suklainen: valinnanainen suklaa, esim Geisha- tai kolmen suklaankakku.
Kirjoita lisätietoja kenttään tarkemmat toiveet kakun täytteistä ja koristelusta.