Fantasiakakku

84,00 123,00 

Fantasiakakku on yksilöllinen ja uniikki, käsityönä tehty kakku. Tarkoituksena on, että jokaisen fantasiakakun koristeet ovat rakennettu kertomaan perheen tai juhlien sankarin omaa tarinaansa.

Fantasiakakku eroaa ”tavallisesta” täytekakusta kokonsa puolesta. Fantasiakakuissa halkaisija on pienempi ja vastaavasti korkeutta on hieman enemmän.

Fantasiakakkujen hintaan sisältyy kaksi täytettä ja perus koristeet. Valitse kaksi täytettä ja kirjaa muut toiveet lisätietoja kenttään.

Täytteinä fantasiakakuissa käytetään vain moussetäytteitä. Fantasiakakkujen täytteissä raskaana olevien ruokavalio huomioitu automaattisesti! Koristeina voidaan käyttää kauden mukaan ulkomaisia vadelmia!

Kakut ovat automaattisesti laktoosittomia (pois lukien valkosuklaa ja Fazerina).

 

 

Kuvaus

Fantasiakakku täynnä aitoja makuja, aidoista raaka-aineista!

Kakkujen täytteinä käytän vain oikeita raaka-aineita, kartan turhia sokereita ja säilöntä- ja lisäaineita. Esim mansikkamousse on oikeista mansikoista, ei valmiista hyydykejauheista tai makupastoista tms teollisista tuotteista. Vaniljamousse on tehty oikeista, luonnossa kasvavista vaniljatangoista, eikä vaniliinisokerista tms keinotekoisista tuotteista.

Kakku valmistetaan paksulle kertakäyttöiselle alustalle, jolta kakun voi suoraan tarjoilla ilman erillistä tarjoilulautaista.
En tee gluteenittomia, mutta voin tarvittaessa käyttää gluteenittomia raaka-aineita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että koska minulla ei ole erillistä uunia ja työskentelytilaa gluteenittomille, on ristikontaminaation vaara todellinen.

Koska tekijänoikeuksilla suojattuja hahmoja ei saa rahasta tehdä, en tee esim. Walt Disneyn-, Muumien-, Rovion- ym. hahmoja. Värejä ja muotoja ei kukaan omista, eli voin mukailla hahmoihin liittyviä värimaailmoja ym. speksejä, mutta en voi tehdä suoria kopioita hahmoista. Referenssikuvat ovat aina hyvä juttu, mutta en myöskään kopioi toisten kakkuja, koska se ei ole hyvien tapojen mukaista. Viitteitä ja tyylejä voin mukailla, mutta en ole 3D tulostin, vaan pyrin aina yksilölliseen ja uniikkiin lopputulokseen.
Värisävyissä päästään hyvin lähelle toivottuja sävyjä. Kaikkia maailman värejä ei ole saatavilla elintarvikeväreinä ja koska en omista Tikkurilan maalinsekoituskonetta täytyy muistaa, että elintarvikevärien lopulliseen sävyyn vaikuttaa suuresti jo pelkkä ilman kosteus!!!

 

Hinnat sisältävät peruskoristeet.
12 hengen alkaen 84€, korkeus noin 10-11 cm, noin 16 cm Ø
20 hengen alkaen 101€, korkeus noin 10-11 cm, noin 19 cm Ø
25 hengen alkaen 123€, korkeus noin 10-11 cm, noin 21 cm Ø
Yli 28 hengen kakut alkaen 5.10€/ henkilö