0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Mitä hyötyä keskitetyllä kauppapaikalla myymisestä on?

Tämä on hyvä kysymys, joka sinun on selvitettävä itsellesi ennen kuin liityt seuraamme. Tässä kirjoituksessa pyrin tuomaan esille markkinapaikan etuja mahdollisimman käytännönläheisesti.

  1. Yksinkertaisuus
    Oman kaupan perustaminen on helppoa. Sinun täytyy vain rekisteröityä sivustolle, täyttää kauppasi tiedot ja aloittaa tuotteiden listaaminen. Markkinapaikka on tehnyt sopimuksen maksutapapalvelun kanssa joten saat heidän kauttaan maksupainikkeet kauppaasi.
  2. Hinta
    Sinun ei tarvitse sitoutua kuukausimaksullisiin palveluihin. Palvelun käytöstä peritään komissio vain myynnin perusteella. Kauppaasi siis sisältyy verkkokauppa, maksupainikkeet ja tuki veloituksetta. Tämä mielestämme kannustaa sinua koittamaan millaista verkkokaupankäynti olisi sinun kaupassasi. Jos toimintasi laajenee vauhdikkaasti, voit halutessasi vaihtaa kuukausimaksulliseen versioon, jolloin alustan kustannus pysyy kannustavana.
  3. Asiakkaat
    Tavoitteenamme on saada kattava leipomoverkosto sivuillemme. Tämän myötä hyödyt markkinapaikan markkinoinnista ja saat asiakkaita kauppaasi jotka eivät välttämättä muuten olisi kauppaasi löytänyt.

Liity siis mukaamme luomaan leipomoiden ja pitopalveluiden verkostoa oman alueesi asukkaille.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Esa Rajala

Esa Rajala

Nettikakku.fi kauppapaikan perustaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Table of Contents

On Key

Related Posts

Valokuvausvälineet

Miten otat täydellisen kuvan kakuista?

Nykypäivän matkapuhelimien kamerat ovat ulottuvuudeltaan järeitä ja kilpailevat jo monipuolisten järjestelmäkameroiden kanssa. Kuvaamiseen ei tarvita suuria kankaita, refloja tai blokkereita, vaan ihan kotikonsteinkin pärjää.Kuitenkin kuva

Toimitusaika

Toimitusehdot verkkokauppaan

Toimitusehdot verkkokaupassa Miten kirjoittaa toimitusehdot verkkokaupalle? Katso vinkit ja malli, joka sopii leipomoiden verkkokauppaan kuluttajamyyntiin.  Toimitusehdot ovat verkkokaupan olennainen osa, joka samalla sekä sitoo että