0
0
Subtotal: 0,00 
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Kakkukeidas

Toimitusehdot

Kakkujen tilaamisen on hyvä varata aikaa vähintään yksi (1) viikko.


Kaikki tuotteet valmistetaan elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Keittiöstä löytyy asianmukaiset kylmäsäilytystilat asiakkaiden tuotteille. Tuotteet valmistaa Lotta Myllymäki, jolla on leipuri-kondiittorin koulutus, hygieniapassi ja pitkä kokemus lepomo- ja konditoriatuotteiden valmistamisesta.


Valmistamme tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia. Huomioithan kuitenkin että meillä ei ole erikseen tiloja erikoisruokavalioleivonnaisille, vaan samoissa tiloissa käsitellään paljon erilaisia raaka-aineita. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä muistakin aineista.


Asiakas vastaa tuotteen kuljetuksesta ja säilytyksesta noudon jälkeen. Sokerileipurin KakkuKeidas oy ei ota vastuuta tuotteisiin mahdollisesti tulevista muutoksista kuljetuksen tai säilytyksen yhteydessä.


Sokerileipurin KakkuKeidas oy:llä on oikeus perua tilaus pakottavassa tilanteessa, esimerkiksi leipurin sairastuminen. Tällaisessa tilanteessa asiakkaalle palautetaan rahat, mutta muuta korvausta ei makseta.